Om Pianostredet Figurteater

Pianostredet figurteater er et lite teaterkompani som kombinerer fortellerkunst, sang, musikk og dukketeater. Vi var ferdig med våre studier ved høgskolen i Oslo og Akershus i 2017, der vi har fordypet oss i henholdsvis fortellerkunst og dukketeater. Vi har etter det dannet vår egen friteater gruppe som har som mål å levere gode og underholdene forestillinger til både store og små, gammel og ung.

Pianostredet ønsker å tilby forestillinger som passer for alle aldersgrupper og samfunnsgrupper. Vi vil levere gode kunstneriske produksjoner, med mye publikumsmedvirkning og god fortellerkunst. Målet vårt er å øke interessen for figurteater, og i tillegg til å spille forestillinger vil vi holde workshops om figurteater og dukkemaking, slik at teatergrupper, skoleklasser, barnehager, eldresentre, frivilligsentraler osv, kan lære seg å lage dukker selv.

Vi ønsker også å samarbeide med lokale krefter, og dra nytte av det allerede rike mangfoldet av kultur i Halden! Ved å kombinere musikk, lydeffekter, film, dukketeater, fortellerkunst, dans og litteratur, håper vi å favne bredt blant det allerede eksisterende miljøet i Halden, og slik knytte til oss mange gode samarbeidspartnere og kontakter. 
Håkon Mørland

Bosatt i Kongsberg, han er en aktiv gutt som er utdannet gymlærer. I de senere årene har han blitt veldig glad i teater og da spesielt innen figurteater og fortellerkunst. Resultatet er da blitt sporty fortellende dukkespiller.

hakon@pianostredet.com 

Daniel Sandvik

Bosatt i Halden, han er utdannet visesanger og har drevet med teater i en årrekke. Nå etter sine studer i hovedstaden har han startet nye prosjekter for å kombinere sine evner. Resultat er da blitt syngende fortellende dukkespiller. 

daniel@pianostredet.com