Billetter

Er du på jakt etter billetter til våre forestilinger? Da har du kommet til den rette plassen, her finner du oversikt over alle pågående og kommende forestillinger. flikk deg inn på den forestillingen du ønsker, velg antall og gå til kassen. Der kan du velge om du ønsker og betale nå med kort eller om du ønsker og betale i døra når du kommer. er det spørsmål eller noe vi kan lure på så bare send oss en melding så hjelper vi deg 


Sten og brød I - Den rømte slaven

Tenk om veggene kunne snakke...

Nok en gang skal festningsmurene selv få mulighet til å fortelle sin historie, en historie om svensker, slaver, hemmelige tunneler og ikke minst «Sten og brød».

Pianostredet figurteater gjentar suksessen fra i fjor og åpner igjen Bakeriet på Fredriksten festning for dukketeater. Så har du lyst til å oppleve oss for første gang, eller kanskje gjenta det fra i fjor, så har du nå mulighten til å sikre deg en plass. Sten og brød II - Det spøker i ovnen

Vi er tilbake med en ny historie, som kunne ha hvert sann, men som fortsatt ikke er det.
I bakeriet er det som vanlig hektisk aktivitet, med folk som kommer og går, mens det flytter av både brød og boller, øl og krutt i denne forrykende forviklings forestillingen, skrevet av Tord Akerbæk.

Pianostredet ønsker publikum nok en gang velkommen til det gamle bakeriet på festningen. Der veggene kan prate og gjør det til gangs.


Vi har dessverre noen dårlige nyheter å komme med. Vi blir dessverre nødt til å flytte på Sten og brød II. Grunnet mange forskjellige grunner, har vi ikke kommet helt dit vi ønsker å være. Derfor ønsker vi å jobbe litt mere med forestillingen før den kan møte publikum. Men for deg som nå frykter at du må vente et helt år på å se fortsettelsen, så kan vi berolige dere med at den ikke flyttes lenger en til høsten. Vi kommer tilbake med nærmere tidspunkter. Vi beklager dette på det sterkeste og håper på forståelse. Dere som alt har kjøpt billetter vil bli kontaktet, og har mulighet til å flytte billettene til høsten. Eller få dem refundert. Da håper vi å se dere i festingen til høsten, med en heidundrende ny forestilling.

 Ha en riktig god sommer videre, og beklager igjen til alle som hadde gledet seg, vi forstår dere godt.