BILLETTER

Er du på jakt etter billetter til våre forestilinger? Da har du kommet til den rette plassen, her finner du oversikt over alle pågående og kommende forestillinger. flikk deg inn på den forestillingen du ønsker, velg antall og gå til kassen. Der kan du velge om du ønsker og betale nå med kort eller om du ønsker og betale i døra når du kommer. Er det spørsmål eller noe vi kan lure på så bare send oss en melding så hjelper vi deg 

Når du har funnet den datoen du ønsker går du til KURVEN og velger ANTALL der. Hvis du IKKE FÅR BESTILT det antallet du øsnker, kan det vær fordi det ikke er nok ledig billetter igjen. Da kan du bare RINGE oss på 92291612 eller sende oss en mail, SÅ LØSER VI DET.


Sten og brød I

- Den rømte slaven

Tenk om veggene kunne snakke...
Nok en gang skal festningsmurene selv få mulighet til å fortelle sin historie, en historie om svensker, slaver, hemmelige tunneler og ikke minst «Sten og brød».

Det er plass til 30 publikummere pr. forestilling.Sten og brød II

 - Det spøker i ovnen

Vi er tilbake med en ny historie, som kunne ha hvert sann, men som fortsatt ikke er det.
I bakeriet er det som vanlig hektisk aktivitet, med folk som kommer og går, mens det flytter av både brød og boller, øl og krutt i denne forrykende forviklings forestillingen, skrevet av Tord Akerbæk.

Det er plass til 30 publikummere pr. forestilling.Tusen takk til Sparebak1stiftelsen Halden som har støttes oss slik at vi kan holde billettprisen ned.
Så en ekstra stor takk til dem og Halden kommune som har gjort denne gjenopptagelsen mulig.