Panem at Circenses -  La dem spise kak

I en tid med pandemi. Er vi fornøyde bare vi får dekket de primære behovene. Men hva er egentlig de? Javinelus sa det best allerede i år 55.  Panem et circenses

Nå da dette forsumpede folk, som engang hadde makten og delegerte den til sine ledere sammen med fasces og kommandoen over legionene, ikke lenger har noen stemmer å selge, er det bare to ting som står i hodet på det: brød og sirkus.

- Juvenalis

Så nå som vi har fått brød i over et år, er tiden nå kommet til og gi folket sirkus. Derfor har pianostredet under den nedstengte tid jobbet med vår nye forestilling::


Så fikk vi ideen om at vi skulle lage en utendørs forestilling med utgangspunkt i Commedia dell'arte. Vi har i den sammenheng vært i kontakt med Studium Actoris i Fredrikstad som har satt oss i forbindelse med den Italienske regissøren Enrico Bonavera som har gitt oss en god innføring i Commediaen verden. 

Samtidig har vi også vært i kontakt med Anne Helgesen i Kattas figurteater som har doktorgrad i dukketeater, og har hanskedukker som et favoritt tema. Hun har sagt seg villig til å trene oss opp og veilede oss på det dukketekniske slik at den forestillingen vi nå ønsker å få ut på veien skal bli så god som den kan bli. 

For å se en smakebit på hva dette bygger på klikk på linken under:

TURNEPLAN

Vi holder for tiden på å legge en turneplan vår våren 2021. Vi har flere datoer og steder på blokka, og vi vil legge dem ut så fort vi har noe mer håndfast.


  • 12.06.2021 - Barnas sommerfest
    Busterudparken i Halden
    Opera Østfolds Operafestivel

  • TBA...


Kunne du tenke deg å få besøk av oss, så bare klikk deg inn på vort kontaktskjema så tar vi opp tråden der i fra.