Julegaven fra oss til dere

Søndag 29. November, hadde vi en digital premier på vår nye forestilling. Julegaven fra Afrika, et hanskedukkespill av Agnar Mykle. Nå tenkte vi at vi hadde lyst til å dele denne forestillingen med alle dere som fortsatt ikke har sett den. så her har dere den. Med dette ønsker vi Pianostredet å ønske dere en riktig god jul, og forhåpentligvis et mye bedre forestillings år neste år.

«Julegaven fra Afrika» handler om Smørbukk og Kari Trestakk, som går og venter og gleder seg til at det endelig skal bli julaften. Når de ikke ser, kom- mer julenissen med presanger; kjelke, juletre og en mystisk gave som kom- mer hele veien fra Onkel Fredrik i Afrika. Julenissen lurer fælt på hva som kan være i den store tunge kassen som virker til å leve sitt eget liv, bokstavelig talt. Hva kan det det være Onkel Fredrik har sendt til Smørbukk og Kari Trestakk? Det blir forviklinger og juleablegøyer i denne enkle hanskedukkeforestilingen.

Hvis du likte det du så og har lyst til å støtte vårt arbeid videre, så kan du støtte oss ved å kaste en liten slant ned i hatten vår, som igjen vill generere til at vi kan produsere med teater for både store og små. 
God jul og et godt nytt år.

For mer info om forestiling og eventuelt booking kan du klikke deg inn på vår info side om forestillingen, som du finner her: Julegaven fra Afrika